Линия Anti Acne peel
Линия Anti Acne peel
Линия Anti Acne peel

Линия Anti Acne peel

ЦЕНА: при запитване

Линията ANTI ACNE се основава на активно вещество, което е производно на салициловата киселина (салицилова киселина, свързана с липидна верига – Каприлоил салицилова киселина) в различни концентрации: 10%, 20%, 30% и естествено рН приблизително 3.

Благодарение на своите свойства молекулите на салициловата киселина проникват дълбоко в кожата. Peel Mission® Anti Acne почиства порите и предотвратява образуването на лезии. Благодарение на своите антибактериални свойства, той елиминира бактериите Propionibacterium acnes, отговорни за образуването на акне.

ANTI ACNE пилингът има ексфолиращ ефект върху кожата. По време на лечението клиентът може да почувства характерно чувство на кожата. По време на цикъла на лечение може да се появи зачервяване и дразнене на кожата. Клиентът трябва да бъде посъветван да не отлепва лющещия се епидермис, така че кожата да се регенерира без белези. Между леченията използвайте алое гел, успокояващ препарат Peel Mission®.

Активните съставки на линията ANTI ACNE засягат: намаляване на акнето, почиства комедони, изглаждане на белези от акне, намаляване на големината на порите на кожата, изсветляване на постакнеична хиперпигментацията, имат противовъзпалителни и антибактериални свойства, регулиране на секрецията на себум.

Код: Линия Anti Acne peel Категория:

Химически пилинги

Peel Mission

Марката PEEL MISSION® е водещ производител на химически пилинг с висока ефективност при подмладяващи терапии, при белези, хиперпигментации, всички симптомите на акне и розацея,себорея Всички препарати са произведени в съответствие с най-високите стандарти за качество, което е потвърдено от ISO 22716 и GMP сертификати.

Ефективността на персонализираните процедури в професионална кабина е гарантирана от PEEL MISSION® Пилинги, които се характеризират с висока бионаличност (рН на пилинг е по-ниска от рКа на киселината), а течната основа на препаратите допълнително повишава ефективността на проникването на киселина в кожата. Монопилингите Peel Mission® ви позволяват да комбинирате няколко ексфолианти по време на едно третиране, като го адаптирате към индивидуалните нужди на клиента и засилвате неговите ефекти.

Как да комбинирате PEEL MISSION® моно киселини, за да постигнете максимална ефективност на лечението? Редът на препаратите, използвани при лечението, е разработен в процедурите за лечение на PEEL MISSION®. Експертите са взели предвид редица фактори, влияещи върху ефективността на биологичното действие, като вида на киселината, нейния pKa, размера на молекулата и рН.

Спецификации

Концентрации:
– Anti Acne Peel 10%, Ph 2.8, количество 30мл
– Anti Acne Peel 20% Ph 2.8, количество 30мл
– Anti Acne Peel 30% Ph 2.8, количество 30мл

Peel Mission

Връзка с нас

За връзка с нас относно нашите продукти и запитвания, можете да използвате формата за контакти.

Благодарим!

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:

11 + 8 =