Линия Architect Peel

Линия Architect Peel

ЦЕНА: при запитване

Уникално лечение, базирано на свойствата на хуминовите киселини. Предназначен за кожа с проблем с порите, които се разширяват с времето. Той съчетава холистичен подход към грижата за кожата с усъвършенствани активни комплекси, които изглаждат кожата и стимулират производството на колаген XVIII, отговорен за стабилното подкожно скеле.

СТЪПКА 1 ДЕТОКС ПИЛИНГ – е перфектната подготовка на кожата за следващите етапи от лечението. Той се основава на дериват папаин, който показва изключително ефективни ексфолиращи свойства, като същевременно не причинява силно зачервяване и дразнене на кожата. Освен това, благодарение на комплекса, богат на хуминови киселини с детоксикиращи свойства, кожата се овлажнява и почиства.

СТЪПКА 2 BOOST ESSENCE – концентриран серум, чиито уникални, силно концентрирани активни съставки проникват дълбоко в кожата, за да стимулират процесите, отговорни за стабилното подкожно скеле. Комплекси, богати на хуминови киселини, екстракт от кора от махагоново дърво и екстракт от копринена албиция подобряват производството на колаген XVIII, допринасяйки за изглаждане на текстурата на кожата, стесняване на порите, подобряване на нейното състояние и минимизиране на бръчките.

СТЪПКА 3 МАСКА – мултиактивна маска, последната стъпка в активната фаза на лечението на Architect Peel ™. Изключително богатата формула на продукта, освен хуминови киселини, съдържа комплекс от три глини, които усилват ефекта на стесняване на порите, детоксикация и изглаждане на текстурата на кожата. Екстрактите от копринена албиция и бял равнец регулират процесите на възстановяване на кожата, а компилирането на три масла осигурява ефекта на подхранван, гладък тен.

Код: Линия Architect Peel Категория:

Химически пилинги

Марката PEEL MISSION® е водещ производител на химически пилинг с висока ефективност при подмладяващи терапии, при белези, хиперпигментации, всички симптомите на акне и розацея,себорея Всички препарати са произведени в съответствие с най-високите стандарти за качество, което е потвърдено от ISO 22716 и GMP сертификати.

Ефективността на персонализираните процедури в професионална кабина е гарантирана от PEEL MISSION® Пилинги, които се характеризират с висока бионаличност (рН на пилинг е по-ниска от рКа на киселината), а течната основа на препаратите допълнително повишава ефективността на проникването на киселина в кожата. Монопилингите Peel Mission® ви позволяват да комбинирате няколко ексфолианти по време на едно третиране, като го адаптирате към индивидуалните нужди на клиента и засилвате неговите ефекти.

Как да комбинирате PEEL MISSION® моно киселини, за да постигнете максимална ефективност на лечението? Редът на препаратите, използвани при лечението, е разработен в процедурите за лечение на PEEL MISSION®. Експертите са взели предвид редица фактори, влияещи върху ефективността на биологичното действие, като вида на киселината, нейния pKa, размера на молекулата и рН.

Спецификации

Комплект:
– STEP 1 – 30 мл.;
– STEP 2- 30 мл.;
– STEP 3 – 100 мл.

Peel Mission

Връзка с нас

За връзка с нас относно нашите продукти и запитвания, можете да използвате формата за контакти.

Благодарим!

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:

14 + 8 =