Линия Aza Peel

Линия Aza Peel

ЦЕНА: при запитване

За хора с проблемна с акне кожа, атопична кожа, псориазис, кожа склонна към еритем, розацея, купероза, фоликулити.

Действие: има антибактериални свойства както за аеробни, така и за анаеробни бактерии, а също така има противовъзпалителни свойства чрез инхибиране на свободните радикали. Предотвратява образуването на комедони, като влияе на процеса на окончателно вроговяване на космените фоликули. Чрез инхибиране на тирозиназата предотвратява хиперпигментирането и също така блокира активността на свръхактивните меланоцити.

Голямото предимство на това вещество е неговата четирикратна активност:
* антибактериално действие
* комедолично действие
* противовъзпалително действие
* инхибитор на тирозиназа

Код: Линия Aza Peel Категория:

Химически пилинги

Марката PEEL MISSION® е водещ производител на химически пилинг с висока ефективност при подмладяващи терапии, при белези, хиперпигментации, всички симптомите на акне и розацея,себорея Всички препарати са произведени в съответствие с най-високите стандарти за качество, което е потвърдено от ISO 22716 и GMP сертификати.

Ефективността на персонализираните процедури в професионална кабина е гарантирана от PEEL MISSION® Пилинги, които се характеризират с висока бионаличност (рН на пилинг е по-ниска от рКа на киселината), а течната основа на препаратите допълнително повишава ефективността на проникването на киселина в кожата. Монопилингите Peel Mission® ви позволяват да комбинирате няколко ексфолианти по време на едно третиране, като го адаптирате към индивидуалните нужди на клиента и засилвате неговите ефекти.

Как да комбинирате PEEL MISSION® моно киселини, за да постигнете максимална ефективност на лечението? Редът на препаратите, използвани при лечението, е разработен в процедурите за лечение на PEEL MISSION®. Експертите са взели предвид редица фактори, влияещи върху ефективността на биологичното действие, като вида на киселината, нейния pKa, размера на молекулата и рН.

Спецификации

Концентрации:
– Aza Peel 20%, количество 75мл, Ph 2.7
– Aza Peel 30%, количество 75 мл, Ph 2.4

Peel Mission

Връзка с нас

За връзка с нас относно нашите продукти и запитвания, можете да използвате формата за контакти.

Благодарим!

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:

1 + 6 =