Линия B-Like Peel
Линия B-Like Peel

Линия B-Like Peel

ЦЕНА: при запитване

Линията B-LIKE® PEEL използва свойствата на гама-аминомаслена киселина и пептиди. Използва се за изглаждане на мимически бръчки, бръчки от сухота и постигане на подмладяващ ефект. Съставките на препаратите подобряват напрежението, еластичността и стегнатостта на кожата. Редовното използване на грижата B-LIKE® PEEL помага да се поддържа младежки вид. Продукт на основата на 10% гамааминомаслена киселина.

Действието на гамааминомаслената киселина се основава на механизма на блокиране на сигналите на нервните синапси чрез йонни канални пътища. След директно нанасяне върху кожата, той блокира микроконтракциите на кожните мускули, отпуска ги и в резултат намалява експресивните линии. Освен това стимулира синтеза на колаген и укрепва структурата на кожата.

Код: Линия B-Like Peel Категория:

Химически пилинги

Марката PEEL MISSION® е водещ производител на химически пилинг с висока ефективност при подмладяващи терапии, при белези, хиперпигментации, всички симптомите на акне и розацея,себорея Всички препарати са произведени в съответствие с най-високите стандарти за качество, което е потвърдено от ISO 22716 и GMP сертификати.

Ефективността на персонализираните процедури в професионална кабина е гарантирана от PEEL MISSION® Пилинги, които се характеризират с висока бионаличност (рН на пилинг е по-ниска от рКа на киселината), а течната основа на препаратите допълнително повишава ефективността на проникването на киселина в кожата. Монопилингите Peel Mission® ви позволяват да комбинирате няколко ексфолианти по време на едно третиране, като го адаптирате към индивидуалните нужди на клиента и засилвате неговите ефекти.

Как да комбинирате PEEL MISSION® моно киселини, за да постигнете максимална ефективност на лечението? Редът на препаратите, използвани при лечението, е разработен в процедурите за лечение на PEEL MISSION®. Експертите са взели предвид редица фактори, влияещи върху ефективността на биологичното действие, като вида на киселината, нейния pKa, размера на молекулата и рН.

Спецификации

Концентрации:
– B-like Peel 10%,количество 30мл
– B-like Shot 16%, количество 2*5мл
– B-Like Serum, количество 100мл

Peel Mission

Връзка с нас

За връзка с нас относно нашите продукти и запитвания, можете да използвате формата за контакти.

Благодарим!

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:

7 + 14 =