Линия Ferul peel
Линия Ferul peel

Линия Ferul peel

ЦЕНА: при запитване

Феруловата киселина е органично химично съединение, производно на канелената киселина. Изолиран е от предимно широколистни растения, от семена и кора от иглолистни дървета, от зърна пшеница, ориз, царевица или ръж. Основното предимство на феруловата киселина е нейните силни антиоксидантни и инактивиращи свойства на свободните радикали, благодарение на които тя значително намалява т.нар. оксидативен стрес и образуването на тимидинови димери. Това са процеси, които могат да ускорят стареенето на кожата.

Феруловата киселина в продуктите на Ferul Peel, използвана редовно при лечения на всеки 7-14 дни, предотвратява стареенето на кожата. Това са превантивни лечения. Веднага след лечението можете да забележите изглаждане и овлажняване на кожата. Ферулова киселина: деактивира свободните радикали, които са причина за фотостареенето на кожата, предпазва кожата от слънчеви лъчи, може да се използва целогодишно.

Код: Линия Ferul peel Категория:

Химически пилинги

Марката PEEL MISSION® е водещ производител на химически пилинг с висока ефективност при подмладяващи терапии, при белези, хиперпигментации, всички симптомите на акне и розацея,себорея Всички препарати са произведени в съответствие с най-високите стандарти за качество, което е потвърдено от ISO 22716 и GMP сертификати.

Ефективността на персонализираните процедури в професионална кабина е гарантирана от PEEL MISSION® Пилинги, които се характеризират с висока бионаличност (рН на пилинг е по-ниска от рКа на киселината), а течната основа на препаратите допълнително повишава ефективността на проникването на киселина в кожата. Монопилингите Peel Mission® ви позволяват да комбинирате няколко ексфолианти по време на едно третиране, като го адаптирате към индивидуалните нужди на клиента и засилвате неговите ефекти.

Как да комбинирате PEEL MISSION® моно киселини, за да постигнете максимална ефективност на лечението? Редът на препаратите, използвани при лечението, е разработен в процедурите за лечение на PEEL MISSION®. Експертите са взели предвид редица фактори, влияещи върху ефективността на биологичното действие, като вида на киселината, нейния pKa, размера на молекулата и рН.

Спецификации

Концентрации:
– Ferul Peel 10%
– Ferul Peel 20%
Количество:
30 мл.

Peel Mission

Връзка с нас

За връзка с нас относно нашите продукти и запитвания, можете да използвате формата за контакти.

Благодарим!

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:

7 + 3 =