Линия Vit C Peel
Линия Vit C Peel

Линия Vit C Peel

ЦЕНА: при запитване

Това е иновативен състав: аскорбинова и лактобионова и ферулинова киселина.

За кого? Кожа на пушач, кожа с разширени, малки кръвоносни съдове, пигментации, уморена кожа, ранно стареене

Действие: Основната, биологично активна форма на витамин С – аскорбинова киселина. Витамин С стимулира по-доброто кръвообращение в кожата, като подпомага процеса на синтез на колаген, влияе върху твърдостта и еластичността на кожата, укрепва стените на кръвоносните съдове, озарява кожата и намалява бръчките. Нежно ексфолира и изравнява тона на кожата, инхибира производството на пигмент и изсветлява пигментираните промени.

ЛАКТОБИОНОВА КИСЕЛИНА – подпомага профилактиката по отношение на грижата за купероза и чувствителна кожа. Укрепва механизмите за възстановяване на кожата и предпазва кожата от свободните радикали благодарение на силния антиоксидантен ефект. Освен това силно овлажнява и стимулира процеса на обновяване на клетките.

ФЕРУЛОВА КИСЕЛИНА – силен антиоксидант, който забавя процеса на стареене на кожата, който е резултат от неблагоприятните фактори на външната среда, като напр. UV лъчение, замърсен въздух и свързания с него смог, стрес и неправилна диета. Действа успокояващо при възпаление, овлажнява кожата и стимулира синтеза на колагенови и еластинови влакна, които я възстановяват. Той също така има способността да абсорбира UVA и UVB лъчите, което го прави естествен слънцезащитен крем.

Код: Линия Vit C Peel Категория:

Химически пилинги

Марката PEEL MISSION® е водещ производител на химически пилинг с висока ефективност при подмладяващи терапии, при белези, хиперпигментации, всички симптомите на акне и розацея,себорея Всички препарати са произведени в съответствие с най-високите стандарти за качество, което е потвърдено от ISO 22716 и GMP сертификати.

Ефективността на персонализираните процедури в професионална кабина е гарантирана от PEEL MISSION® Пилинги, които се характеризират с висока бионаличност (рН на пилинг е по-ниска от рКа на киселината), а течната основа на препаратите допълнително повишава ефективността на проникването на киселина в кожата. Монопилингите Peel Mission® ви позволяват да комбинирате няколко ексфолианти по време на едно третиране, като го адаптирате към индивидуалните нужди на клиента и засилвате неговите ефекти.

Как да комбинирате PEEL MISSION® моно киселини, за да постигнете максимална ефективност на лечението? Редът на препаратите, използвани при лечението, е разработен в процедурите за лечение на PEEL MISSION®. Експертите са взели предвид редица фактори, влияещи върху ефективността на биологичното действие, като вида на киселината, нейния pKa, размера на молекулата и рН.

Спецификации

Концентрации:
– Vit C Peel 20% Ascorbic acid + 10% Lactobionic & Ferulic Acid, pH 1.8
– Vit C Peel 40% Ascorbic acid + 10% Lactobionic & Ferulic Acid, pH 1.6

Количество:
10 мл.

Peel Mission

Връзка с нас

За връзка с нас относно нашите продукти и запитвания, можете да използвате формата за контакти.

Благодарим!

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:

15 + 15 =