ACID BOOST AQUA ESSENCE HYDRA+

ЦЕНА: при запитване

ПОЧИСТВАЩ ХИДРАТИРАЩ РАЗТВОР

Основата на рецептата е осмотична вода, хидролат от роза дамасцена и комплекс от три киселини (млечна, винена и никотинова). Интензивно овлажнява и успокоява кожата. Предпазва от ранно стареене, като придава на кожата по-млад вид.
Млечната киселина има силно овлажняващо действие, като повлиява биосинтеза на серамиди, подобрява бариерната функция на епидермиса.
Винената киселина, изглажда и изравнява тена на кожата, възвръщайки нейния блясък и жизненост. Засилва ефекта на хидратация на кожата, благодарение на стимулирането на синтеза на гликозаминогликани.
Никотиновата киселина стимулира производството на серамиди, благодарение на което видимо подобрява липидната бариера на епидермиса, което прави кожата по-устойчива на външни фактори. Рецептата за есенция се допълва от уникалния комплекс AntiPollution, чиито селективно подбрани активни съставки (екстракт от дърво арджуна, масло от моринга и хиалуронова киселина) укрепват защитните функции на кожата, като същевременно я предпазват от агресивни външни фактори (тежки метали, цигарен дим, прах, изгорели газове). газове и др.).

Количество: 500мл
Начин на употреба: козметични устройства: хидропилинг/аквапилинг,
Ултразвуков пилинг

Код: ACID BOOST AQUA ESSENCE HYDRA+ Категория:

Acidboost

ACID BOOST е козметична линия на Empire Pharma, която предлага киселини от ново поколение. Специфични терапии третиращи различни кожни несъвършенства и заболявания за професионална употреба, които осигуряват цялостна грижа. Тези пилинги-терапии гарантират ексфолиращ ефект, а благодарение на иновативния комплекс AntiPollution Peel System предпазват кожата от агресивното въздействие на външни фактори.

ACIDBoost® терапии постигат по-високо ниво на грижа. Терапиите са създадени да работят в две направления: те се грижат за кожата и решават кожни проблеми и я предпазват от неблагоприятни, агресивни фактори на заобикалящата среда/атмосферно замърсяване, UV радиация, фини прахови частици РМ2,5 РМ10/

mesoboost лого
peel mission лого
acidboost лого
Solverx лого

Връзка с нас

За връзка с нас относно нашите продукти и запитвания, можете да използвате формата за контакти.

Благодарим!

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:

4 + 11 =