ACID BOOST AQUA ESSENCE LIFT+

ЦЕНА: при запитване

ПОЧИСТВАЩ АНТИ-СТАРЕЕНЕ РАЗТВОР

Основата на рецептата е осмотична вода, дует от киселини (гликолова и ябълчена) и пептиден комплекс. Гликоловата киселина подпомага обновяването и регенерацията на дермата, като стимулира активността на фибробластите. От друга страна, ябълчната киселина минимизира фините бръчки, изсветлява кожата, подобрява нейната текстура и стеснява порите. Ефектът против бръчки се засилва от кофеина, който стимулира микроциркулацията на кожата, и пептидния комплекс, който е безценна помощ в борбата с мимическите бръчки. Рецептата за есенция се допълва от уникалния комплекс AntiPollution, чиито селективно подбрани активни съставки (екстракт от дърво арджуна, масло от моринга и хиалуронова киселина) укрепват защитните функции на кожата, като същевременно я предпазват от агресивни външни фактори (тежки метали, цигарен дим, прах, изгорели газове). газове и др.).

Количество: 500мл
Начин на употреба: козметични устройства: хидропилинг/аквапилинг,
Ултразвуков пилинг
Кислороден пилинг

Код: ACID BOOST AQUA ESSENCE LIFT+ Категория:

Acidboost

ACID BOOST е козметична линия на Empire Pharma, която предлага киселини от ново поколение. Специфични терапии третиращи различни кожни несъвършенства и заболявания за професионална употреба, които осигуряват цялостна грижа. Тези пилинги-терапии гарантират ексфолиращ ефект, а благодарение на иновативния комплекс AntiPollution Peel System предпазват кожата от агресивното въздействие на външни фактори.

ACIDBoost® терапии постигат по-високо ниво на грижа. Терапиите са създадени да работят в две направления: те се грижат за кожата и решават кожни проблеми и я предпазват от неблагоприятни, агресивни фактори на заобикалящата среда/атмосферно замърсяване, UV радиация, фини прахови частици РМ2,5 РМ10/

mesoboost лого
peel mission лого
acidboost лого
Solverx лого

Връзка с нас

За връзка с нас относно нашите продукти и запитвания, можете да използвате формата за контакти.

Благодарим!

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:

6 + 13 =