Acid boost Melano therapy

ЦЕНА: при запитване

Гел коктейл с мултикиселини за професионална употреба. Препоръчва се за кожа с хиперпигментации. Препаратът е предназначен за повърхностно ексфолиране на епидермиса. Формулата на препарата е отговорна за изсветляване на хиперпигментации от различен произход и изравняване на тена на кожата. Гликоловата киселина има овлажняващи и ексфолиращи свойства по отношение на роговия слой, регенерира и обновява кожата.

На свой ред млечната киселина е ценена заради силните си овлажняващи и регенериращи свойства. Освен това, пилинг съставките предпазват кожата от изсушаване и се грижат за отличното състояние на кожата. Добавянето на бадемови и азелаинови киселини засилва озаряващите и изсветляващи резултати на кожата, намалявайки видимостта на постакнеична пигментация, мелазма и лунички.

Предназначен за есенни и зимни процедури.

Код: Acid boost Melano therapy Категория:

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

ГЛИКОЛОВА КИСЕЛИНА – има овлажняващи, ексфолиращи свойства по отношение на роговия слой, регенерира (стимулира дейността на фибробластите) и обновява кожата.

МЛЕЧНА КИСЕЛИНА – има силен ефект против стареене, помага за намаляване на фините линии бръчки и Освен това влияе върху производството на колаген и по този начин подобрява еластичността и стегнатостта на кожата. Като премахва мъртвите клетки на епидермиса, той изравнява кожата, като я прави гладка и равномерна на цвят.

БАДЕМОВА КИСЕЛИНА – регулира обновяването на клетките, ексфолирайки горните слоеве на епидермиса, като по този начин подобрява структурата и цвета на кожата и има ефект против бръчки

АЗЕЛАИНОВА КИСЕЛИНА – има многостранен ефект, инхибира тирозиназата, изравнява структурата и цвета на кожата, противовъзпалително и антибактериално действие

АНТИПОЛЮЦИОННА СИСТЕМА – уникален комплекс, чиито селективно подбрани активни съставки укрепват защитните функции на кожата, като същевременно я предпазват от агресивни външни фактори (тежки метали, цигарен дим, прах, изгорели газове и др.). Тази система подобрява структурата на протеините в междуклетъчното пространство, подобрява и структурата на капилярите, което подобрява снабдяването на кожата с хранителни вещества и правилния ход на процесите на клетъчна реконструкция. Той създава дишащ слой върху повърхността на кожата и предотвратява изпарението на водата от по-дълбоките слоеве на епидермиса. Проявява изключителни хранителни стойности (съдържа витамини А, С, Е, калий, желязо, манган, хром и бор, аминокиселини, омега-3, -6 и -9 мастни киселини, а също така е силно антиоксидант).

Количество: 30мл

Консистенция: гел

Концентрация:35%

Ph 1.9

Acidboost

ACID BOOST е козметична линия на Empire Pharma, която предлага киселини от ново поколение. Специфични терапии третиращи различни кожни несъвършенства и заболявания за професионална употреба, които осигуряват цялостна грижа. Тези пилинги-терапии гарантират ексфолиращ ефект, а благодарение на иновативния комплекс AntiPollution Peel System предпазват кожата от агресивното въздействие на външни фактори.

ACIDBoost® терапии постигат по-високо ниво на грижа. Терапиите са създадени да работят в две направления: те се грижат за кожата и решават кожни проблеми и я предпазват от неблагоприятни, агресивни фактори на заобикалящата среда/атмосферно замърсяване, UV радиация, фини прахови частици РМ2,5 РМ10/

mesoboost лого
peel mission лого
acidboost лого
Solverx лого

Връзка с нас

За връзка с нас относно нашите продукти и запитвания, можете да използвате формата за контакти.

Благодарим!

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:

1 + 4 =