AGE RESET CREAM

ЦЕНА: при запитване

КРЕМ ЗА ЛИЦЕ

Age Reset крем за лице от SOLVERX® е многопосочен дермокозметичен крем хора, активните съставки имат положителен ефект върху процеса на възстановяване на микробиома, намаляване на признаците на стареене, както и регенериране и защита на кожата. Съдържащият се във формулата комплекс от 3 биомиметични пептида има положителен ефект върху поддържането на младежки вид на кожата. Освен това има изглаждащ ефект върху бръчките. Лецитинът е отговорен за поддържането на хидролипидния слой на кожата. Екстрактът от океански водорасли има силни антиоксидантни и подхранващи свойства. Специално подбраните активни съставки на крема са предназначени да забавят процеса на стареене, да подпомагат регенерацията и реконструкцията на епидермиса и да имат положителен ефект върху дългосрочното поддържане на младежкия вид на кожата и здрав блясък.
АКТИВЕН СЪСТАВ:
КОМПЛЕКС ОТ БИОМИМЕТИЧНИ ПЕПТИДИ – стимулира синтеза на колаген и поддържащи протеини, необходими за поддържане на младежкия вид на кожата. Освен това влияе върху дългосрочния ефект на изглаждане на бръчките и има кондициониращ ефект върху кожата.
ЛЕЦИТИН – забавя процеса на стареене на кожата. Подпомага възстановителните процеси и регенерацията на кожата.
ЕКСТРАКТ ОТ ОКЕАНСКИ ВОДОРАСЛИ – има широк спектър на действие: овлажнява, допринася за засилване на защитата на кожата срещу свободните радикали, оксидативен стрес и синя светлина (HEV Light).
Количество : 50мл

Код: AGE RESET CREAM Категория:
mesoboost лого
peel mission лого
acidboost лого
Solverx лого

Връзка с нас

За връзка с нас относно нашите продукти и запитвания, можете да използвате формата за контакти.

Благодарим!

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:

11 + 15 =