Meso boost Collagen & Elastin

ЦЕНА: при запитване

Мултиактивен гел серум за професионална употреба, базиран на безпрецедентна комбинация от три активни, силно концентрирани форми на хиалуронова киселина, колаген и еластин. Подходящ за третиране на зряла кожа с цел силно регенериране и възстановяване на поддържащите структури на кожата.

Осигурява неинвазивно „запълване“ на бръчки, активно и дълготрайно овлажнява, стяга кожата. Мезо серум, който значително забавя процеса на стареене.

Код: Meso boost Collagen & Elastin Категория:

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

Mesoboost

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА – частиците от 3 размера позволяват цялостно действие, както върху повърхността на кожата, така и в по-дълбоките й слоеве. Високомолекулната киселина създава хидрофилен защитен филм върху повърхността на кожата, което намалява загубата на вода от кожата. Средно- и нискомолекулната киселина увеличава хидратацията в по-дълбоките слоеве на кожата, като по този начин повишава нивото на хидратация, а също така действа като вещество, „изтласкващо” бръчките и подобряващо еластичността.

ЕЛАСТИН ХИДРОЛИЗАТ – укрепва кожата, забавя стареенето на кожата, провокира към независим, повишен синтез на еластин. Помага за задържането на вода в епидермиса, благодарение на което овлажнява, омекотява и изглажда.

НАТУРАЛЕН МОРСКИ КОЛАГЕН – биологично активна форма на колаген, действаща ефективно върху кожата, която има способността да прониква в по-дълбоките слоеве на кожата. Помага да се поддържа правилното ниво на хидратация на кожата, предпазва от загуба на вода. Уплътнява и стяга кожата, укрепва дермалния скелет

Количество: ампула 10 мл

Кутия 8 бр по 10 мл

Консистенция: гел

Продуктът може да се прилага ръчно или въз основа на използването на козметични устройства и микроиглена
мезотерапия.

mesoboost лого
peel mission лого
acidboost лого
Solverx лого

Връзка с нас

За връзка с нас относно нашите продукти и запитвания, можете да използвате формата за контакти.

Благодарим!

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:

2 + 13 =