Meso boost Collagen forte cream

ЦЕНА: при запитване

Многофункционален крем, създаден специално за застаряваща кожа, лишена от жизненост. Създаден да подобри естествената красота, да защити текстурата и тонуса на кожата и да възстанови младежкия й блясък. Ключовият компонент на формулата е най-чистата форма на колаген, която остава най-биосъвместима с аминокиселинния профил в човешката кожа. Той активира производството на колаген, като естествено стимулира клетките, отговорни за неговото производство (фибробласти). Той работи силно за подобряване на ключовите параметри на кожата за добър външен вид, като твърдост, напрежение и нейната плътност.

Действието му се подсилва от млечната киселина, която има способността да увеличава дебелината на долните слоеве на епидермиса, подобрявайки нивото на проколаген I и колаген I. Внимателно разработената формула е обогатена с известни масла от черен кимион и жожоба, които са известни с техните хранителни свойства. Те възстановяват защитната бариера на кожата, възстановявайки нейната еластичност.

Съставките на препарата осигуряват реструктуриращ ефект и силно подпомагат дългосрочния овлажняващ ефект на кожата.

Код: Meso boost Collagen forte cream Категория:

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

Mesoboost

МАСЛО ЖОЖОБА – характеризира се с високо съдържание на витамин Е (токофероли), благодарение на което има регенериращи и антиоксидантни свойства. Ефективно овлажнява и омекотява кожата, успокоява възпалението на кожата, подхранва и изглажда, помага за намаляване на бръчките, причинени от суха кожа.

НАТУРАЛЕНЕН КОЛАГЕН – колаген от ново поколение в най-чистата му форма, извлечен директно от рибената кожа. Той активира производството на колаген, като естествено стимулира клетките, отговорни за неговото производство (фибробласти).

МАСЛООТ ЧЕРЕН КИМИОН – известно още като „златото на фараоните“. Той е силен антиоксидант и благодарение на високото съдържание на ненаситени мастни киселини, витамини, минерали, аминокиселини и протеини ускорява процесите на обновяване на кожата и стимулира синтеза на колаген и еластин. Освен това предпазва кожата от негативните ефекти на ултравиолетовите лъчи.

ИНОЗИТОЛ – има свойства против бръчки и овлажнява, повишава еластичността на кожата. Той укрепва повредени кръвоносни съдове, предпазва от поява на т,нар „паякообразни капиляри“. Това е мощен антиоксидант, който снабдява клетките с кислород.

НИАЦИНАМИД – постоянна форма на витамин. B3 се абсорбира лесно от кожата и се понася добре. Стимулира производството на кожни липидни компоненти (главно серамиди) и съставки, отговорни за поддържането на правилната хидратация на кожата (кератин, инволюкрин, филагрин), благодарение на което видимо подобрява епидермалната липидна бариера, кожата става по-устойчива на външни фактори и по-добре хидратирана.

МЛЕЧНА КИСЕЛИНА – разделя се на два различни вида. Те се наричат оптични форми L и D, докато само L млечната киселина проявява биологична активност и тя се използва в козметиката, получава се в естествения процес на ферментация на захари и млечнокисели бактерии от групата Lactobacillus. При ниски концентрации (до 10%) млечната киселина има овлажняващ ефект. Като влияе върху биосинтеза на серамиди, той подобрява бариерната функция на епидермиса. При по-високи концентрации (30-50%) той показва ексфолиращ ефект, подобрявайки състоянието на кожната пигментация чрез директно инхибиране на синтеза на меланин в меланоцитите. Млечната киселина също има способността да увеличава дебелината на епидермиса чрез повишаване нивото на проколаген I и колаген I. Поради тези си свойства тя се счита за подходящо вещество за подмладяване на кожата с фотоувреждане.

ПАНТЕНОЛ – намалява загубата на вода през епидермиса и ефективно овлажнява кожата, като й придава мекота и еластичност, стимулира клетъчното делене, благодарение на което регенерира, подобрява епидермалната липидна бариера.

Количество: 30мл

mesoboost лого
peel mission лого
acidboost лого
Solverx лого

Връзка с нас

За връзка с нас относно нашите продукти и запитвания, можете да използвате формата за контакти.

Благодарим!

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:

10 + 3 =