Meso boost Collagen forte serum

ЦЕНА: при запитване

Дневен серум колаген форте е усъвършенстван „козметичен реконструктор“ за кожа с признаци на стареене. Този многофункционален продукт използва „алгоритъм за младежки вид“, който осигурява радикална реконструкция на архитектурата на кожата чрез оптимизиране на нейните ключови параметри, интензивно въздействие върху синтеза на колаген и активиране на клетъчния метаболизъм.

Естественият колаген, който е водещият елемент на формулата, е най-чистата форма на колаген. Той стимулира фибробластите – клетки, които произвеждат колаген, да се размножават и повишават активността. Серумната формула се допълва от два интегрирани, силно активни трипептида, които предпазват колагеновите структури от ензимно разграждане и осигуряват дългосрочен ефект от изглаждането на физиологичните бръчки.

Благодарение на комплекса, богат на витамини, аминокиселини, хлорофил и минерали от водорасли, известни още като морска салата (Ulva Lactuca) и пустинни зелени микроводорасли (Scenedesmus Deserticola), препаратът перфектно овлажнява и подхранва кожата , стегната и тонизирана, възвръща сиянието си и видимо се подмладява.

Код: Meso boost Collagen forte serum Категория:

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

Mesoboost

МАСЛО ЖОЖОБА – характеризира се с високо съдържание на витамин Е (токофероли), благодарение на което има регенериращи и антиоксидантни свойства. Ефективно овлажнява и омекотява кожата, успокоява възпалението на кожата, подхранва и изглажда, помага за намаляване на бръчките, причинени от суха кожа.

НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН – колаген от ново поколение в най-чистата му форма, извлечен директно от рибената кожа. Той активира производството на колаген, като естествено стимулира клетките, отговорни за неговото производство (фибробласти).

МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН- известно още като „златото на фараоните“. Той е силен антиоксидант и благодарение на високото съдържание на ненаситени мастни киселини, витамини, минерали, аминокиселини и протеини ускорява процесите на обновяване на кожата и стимулира синтеза на колаген и еластин. Освен това предпазва кожата от негативните ефекти на ултравиолетовите лъчи.

СЛЪНЧОГЛЕДОВО МАСЛО – е ценен източник на витамин Е, благодарение на което осигурява, наред с други, антиоксидантен ефект. Кара кожата да се регенерира по-бързо и ускорява зарастването на рани, успокоява раздразненията, предпазва кожата от вредното въздействие на слънцето и неутрализира въздействието на свободните радикали. Предотвратява ранните признаци на стареене и ефективно поддържа кожата.

ULVA LACTUCA – известна още като морска салата, принадлежи към зелените водорасли. Характеризира се с високо съдържание на магнезий, калций и витамин В12. Поради съдържанието на аминокиселини (пролин, глицин, лизин), той стимулира биосинтеза на колаген III. Съдържа протеин от аозаин, който образува влакна, подобни на човешкия еластин. Той блокира действието на еластазата, която унищожава еластина, влакното, което прави кожата еластична. Има стягащ и кислороден ефект.

SCENEDESMUS DESERTICOLA – зелени пустинни микроводорасли. Има отлични овлажняващи свойства и възстановява липидния слой на епидермиса. Поддържа синтеза на колаген, предпазва от трансепидермална загуба на вода и фотостареене.

АНТАРКТИЦИН – естествени гликопротеини, образувани от микроорганизми, способни да оцелеят при екстремните температурни условия в Антарктида. Той има криопротективни свойства и насърчава растежа на кератиноцитите и адхезията на фибробластите за регенерация на кожата и по-добро заздравяване на рани.

TRIPEPTIDE COMPLEX – комбинация от силно активни пептиди и протеини, вкл. Трипептид-1 и Трипептид-10. Той стимулира синтеза на колаген от тип I, IV и III, предпазва колагеновите структури от ензимно разграждане. Компилацията от активни пептиди и протеини осигурява дългосрочен ефект от изглаждането на физиологичните бръчки.

ГЛИЦИН – аминокиселина, е един от компонентите на NMF и подпомага регенерацията на кожата. Регенерира кожата, озарява, овлажнява и укрепва.

ИНОЗИТОЛ – има свойства против бръчки и овлажнява, повишава еластичността на кожата. Съдосвиващо действие Това е мощен антиоксидант, който снабдява клетките с кислород.

ЛАКТОБИОНОВА КИСЕЛИНА – подпомага профилактиката по отношение на грижата за купероза и чувствителна кожа. Укрепва механизмите за възстановяване на кожата и предпазва кожата от свободните радикали благодарение на силния си антиоксидантен ефект. Освен това силно овлажнява и стимулира процеса на обновяване на клетките.

ХИДРОЛИЗИРАНИ ПШЕНИЧЕН ПРОТЕИН- е богат източник на витамин Е, незаменими мастни киселини и аминокиселини. Подхранва и регенерира кожата. Изглажда и предотвратява прекомерната загуба на вода.

ХИДРОЛИЗИРАНИ СОЕВИ ПРОТЕИНИ – съдържа много ценни и уникални съединения, включително полифеноли – фитоестрогени (генистеин и дайдзеин) и витамини от група В, микро и макроси

Количество: 30мл

mesoboost лого
peel mission лого
acidboost лого
Solverx лого

Връзка с нас

За връзка с нас относно нашите продукти и запитвания, можете да използвате формата за контакти.

Благодарим!

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:

8 + 5 =