Meso boost Immuno

ЦЕНА: при запитване

Продукт, предназначен за мезотерапия, на базата на ектоин с клинично доказан силен имуномодулиращ потенциал. Този компонент показва 100% защитен ефект на клетките на Лангерханс, известни като „воини от първа линия“.

Eктоинът активира процесите на обновяване и регенерация на епидермиса. Действието му се засилва от усъвършенстван, биоактивен комплекс, съчетаващ силата на съставките със силен ефект, предизвикващ множество реакции в кожата, причиняващи реконструкция и обновяване на нейните структури. Kеутрализира отрицателното въздействие на електромагнитното излъчване и синята светлина върху кожата, което подчертава ролята му в регенерацията на епидермиса и намаляването на клетъчния стрес.

Усъвършенстваната формула е обогатена и от растежни фактори, отговорни за укрепването на „младежкото скеле“ на кожата, като стимулира производството на колаген и предотвратява дегенерацията му. Подобрявайки междуклетъчната комуникация те допринасят за подмладяване на клетките и по този начин осигуряват на кожата млад и здрав вид.

Код: Meso boost Immuno Категория:

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

Mesoboost

EKTOIN – е cyclic amino acid, произведена от микроорганизми за защита на клетката и нейните органели от неблагоприятен стрес на околната среда – осмопротективният ефект – свързва водата в специални комплекси, които възстановяват клетките, ензимите, протеините и други биочастици,създавайки защитни, подхранващи и стабилизиращо хидратиращи запаси.

In Vivo тест документира 100% защита на Лангерхансовите клетки
Ектоинът се използва в OTC медицински изделия като заместител на кортикостероидите. Неговото предимство е противовъзпалителен ефект без страничните ефекти, характерни за стероидите.Поради това често се използва при хора с атопичен дерматит, екзема и алергична кожа.

EGF (SH-олигопептид-1), растежен фактор. Състои се от 53 аминокиселини с молекулна ширина 6 200 далтона. Това е биомиметичен пептид, който стимулира пролиферацията и диференциацията на епидермалните клетки. Има обновяващи свойства на кожата и забавя изтъняването на стареещата кожа, като по този начин намалява дълбочината на бръчките.

ЕКСТРАКТ ОТ МАЯ богат на биопептиди –увеличава механичните имуннологични функции на епидермалната бариера.Стимулира производството на AMP ,антимикробни пептиди, редуцира трансепидермалната загуба на вода в кожата.Възстановяав и балансира микробиома на кожата, редуцира растежа на Proteobacteria genus и Corynebacterium genus.Тонизира и освежава кожата, придава и младежки вид

ПАНТЕНОЛ – намалява загубата на вода през епидермиса и ефективно овлажнява кожата, като я прави мека и еластична, стимулира клетъчното делене, благодарение на което тя регенерира, подобрява епидермалната липидна бариера.

ХЕСПЕРИДИН – има антиоксидантни, противовъзпалителни и защитни свойства на кръвоносните съдове. Той принадлежи към така наречените капилярни фактори – подобрява тяхната еластичност и увеличава стягането на съдовия ендотел. Той проявява инхибиторна активност на хиалуронидазата.

ЕКСТРАКТ ОТ СЛЕЗ – има защитен и укрепващ ефект върху кожата и кръвоносните съдове, перфектно овлажнява, успокоява, тонизира и изглажда кожата. Придава на кожата перфектна мекота и гладкост.

ЕКСТРАКТ ОТ ДИВ КЕСТЕН – има противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, укрепва кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението, насърчавайки оксигенацията и подхранването на клетките, изграждащи кожата, и като резултат – подобрява общото състояние на кожата.

АРНИКА ПЛАНИНСКИ ЕКСТРАКТ – има противовъзпалителни свойства. Той стимулира кръвообращението и подобрява циркулацията на лимфата. Укрепва и тонизира крехките кръвоносни съдове. Подобрява тена на кожата. Изравнява тонуса на кожата, намалява тъмните кръгове и подпухналостта.

WIRGIN LEAVES – стимулира производството на ензима LOX-L, отговорен за междуклетъчната комуникация в кожата, която е нарушена с възрастта. LOX amelis намалява дълбочината на бръчките и подобрява стегнатостта на кожата.

ЕКСТРАКТ RUSZCZYK – богатство от сапонини и флавоноиди, които имат положителен ефект върху състоянието на кръвоносните съдове, като ги укрепват, намаляват зачервяванията и премахват отоците. Той инхибира действието на еластазата, ензим, който унищожава естествения еластин в кожата, което от своя страна забавя процесите на стареене.

МОРСКИ ГЛИКОГЕН – естествен източник на глюкоза, който е перфектна добавка към енергията, необходима за правилното функциониране на кожните клетки. Ефективно свързва и поддържа вода, осигурявайки на кожата максимална хидратация.

АРГИНИН – естествена аминокиселина със силни овлажняващи свойства. Той овлажнява не само епидермиса, но и по-дълбоките части на кожата, благодарение на аргиназата, която превръща аргинина в урея на клетъчно ниво. В допълнение, той стимулира производството на колаген в кожата, подпомага лечебния процес и регенерацията на увредена или суха, лющеща се кожа.

Продуктът може да се прилага ръчно или с използване на козметични устройства и микроиглена мезотерапия.

Количество: 5 мл

Кутия 10 бр по 5мл

mesoboost лого
peel mission лого
acidboost лого
Solverx лого

Връзка с нас

За връзка с нас относно нашите продукти и запитвания, можете да използвате формата за контакти.

Благодарим!

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:

8 + 2 =