Meso boost Pure Collagen Forte

ЦЕНА: при запитване

Продукт, предназначен за мезотерапия, базиран на ново поколение колаген в най-чистата му форма. Благодарение на метода за получаване – директно от рибни кожи, той получава предимство пред класическия колаген и при контакт с човешката кожа се разлага на пептиди, прониквайки дълбоко в кожата.

Продуктът осигурява интензивен, многопосочен ефект, вдъхновен от клиничните грижи, насочени към многобройните признаци на видимо стареене. Той активира производството на системен колаген, като естествено стимулира клетките, отговорни за неговото производство (фибробласти).

Подпомага процеса на повторно уплътняване на тъканите, възстановява кожните клетки, възстановява гладкостта, твърдостта и правилната хидратация на кожата. Незабавно подобрява видимо плътността, гладкостта на кожата и нейното глобално състояние.

Код: Meso boost Pure Collagen Forte Категория:

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

Mesoboost

ЧИСТ НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН – колаген от ново поколение в най-чистата му форма, извлечен директно от рибната кожа.

ЗЕЛЕНИ ПУСТИННИ ВОДОРАСЛИ се срещат естествено в пустинята, характеризираща се с тежки метеорологични условия, като прекомерна топлина, UV лъчение и недостатъчно количество вода. Идеално извлечени от този източник, зелените микроводорасли подпомагат процесите на възстановяване на ДНК след излагане на ултравиолетови лъчи, топлина и липса на вода.

TRIPEPTIDE 10, TRIPEPTIDE 1 – Регулирането на колагеновата фиброза се контролира от множество молекули, една от които се нарича декорин. Активността намалява с промяна във възрастта, заболявания и стрес. Трипептид-10 имитира активността на декорина, като по този начин стимулира синтеза на колаген

Количество: 5мл

Кутия 10 бр по 5 мл

Продуктът може да се прилага ръчно или с използване на козметични устройства и микроиглена мезотерапия.

mesoboost лого
peel mission лого
acidboost лого
Solverx лого

Връзка с нас

За връзка с нас относно нашите продукти и запитвания, можете да използвате формата за контакти.

Благодарим!

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:

6 + 15 =