Peel mission B-like tonic

B-like tonic

ЦЕНА: при запитване

Терапевтичен Тоник за целогодишна употреба

ПРИЗНАЦИ: първи бръчки, мимически бръчки, загуба на еластичност

УПОТРЕБА: Два пъти дневно. Нанася се с напоени тампони на чиста, подсушена кожа

Активен състав:

ГАМА-АМИНО МАСЛЕНА КИСЕЛИНА (GABA) – е аминокиселина, която позволява на мускулите да се отпуснат. Прави кожата по-гладка и еластична. Неговото действие се основава на механизма на блокиране на нервните синаптични сигнали чрез пътища на йонни канали (Cl-, Na + и Ca 2+) при директно нанасяне върху кожата, блокира микроконтракциите на кожата, причинявайки мускулна релаксация и в резултат на това намалява бръчките. Той стимулира синтеза на колаген и укрепва структурата и стегнатостта на кожата.

ГЛЮКОНОЛАКТОН – има силни овлажняващи свойства, свързва водата в епидермиса. Регулира обновяването на клетките на кожата, като внимателно премахва ненужните вроговели клетки, което подобрява структурата и цвета на кожата.

НИАЦИНАМИД – форма на витамин. B3 се абсорбира лесно от кожата и се понася добре. Той стимулира производството на кожни липидни компоненти (главно серамиди) и прекурсори на съставки, отговорни за поддържането на правилната хидратация на кожата (кератин, инволюкрин, филагрин), благодарение на което видимо подобрява епидермалната липидна бариера, кожата става по-устойчива на външни фактори и по-добре овлажнена.

ПАНТЕНОЛ – намалява загубата на вода през епидермиса и ефективно овлажнява кожата, като я прави мека и еластична, стимулира клетъчното делене, благодарение на което тя регенерира, подобрява епидермалната липидна бариера.

АЛАНТОИН – успокоява кожните раздразнения, причинени от препарати и регенерира кожата.

Код: Peel mission b-like tonic Категория:

Спецификации

Количество: 200 мл.

Консистенция: течна

Peel Mission

Професионално третиране в домашни условия е основата на ежедневната грижа за кожата. Ето защо предложението Peel-Mission включва специализирани тоници от козметичната линия „ТЕРАПЕВТИЧНА КИСЕЛИНА“, чиито основни съставки са AHA или BHA киселини или полихидрокси киселини.

Тониците са предназначени за ежедневна грижа за всеки проблем на кожата. Те съдържат високи концентрации на активни съставки, а използваните консерванти са одобрени от ECO ERT.

Разбирайки нуждите на кожата, експертите на Peel Mission® са разработили широка гама терапевтични тоници, базирани на растителни хидролати. Водещата съставка на Peel тоници Mission® са киселини в концентрация от 2 до 10%. Това са идеалните стойности на концентрация, за да се грижите ефективно за всяка кожа, всеки козметичен недостатък ,акне, розацея, себорея, бръчки, нарушена пигменатация и др.

mesoboost лого
peel mission лого
acidboost лого
Solverx лого

Връзка с нас

За връзка с нас относно нашите продукти и запитвания, можете да използвате формата за контакти.

Благодарим!

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:

3 + 15 =