Peel mission Ferul tonic

Ferul tonic

ЦЕНА: при запитване

Терапевтичен Тоник за целогодишна употреба

ПРИЗНАЦИ: със силни антиоксидантни свойства. Подпомага борбата със симптомите на фотостареене и подобрява състоянието. Когато се използва редовно, препаратът перфектно изравнява тонуса на кожата, стяга го и предотвратява стареенето на кожата.

УПОТРЕБА: Два пъти дневно. Нанася се с напоени тампони на чиста, подсушена кожа

Активен състав:

ФЕРУЛОВА КИСЕЛИНА. Феруловата киселина е преди всичко силен антиоксидант, който забавя процеса на стареене на кожата, който е резултат от неблагоприятните фактори на външната среда, като напр. UV лъчение, замърсен въздух и свързания с него смог, стрес и неправилна диета. Действа успокояващо при възпаление, овлажнява кожата и стимулира синтеза на колагенови и еластинови влакна, които я възстановяват. Той също така има способността да абсорбира UVA и UVB лъчите, което го прави естествен слънцезащитен крем.

ХИДРОЛАТ НА ИЛАНГ-ИЛАНГ- получен чрез дестилация на цветя иланг иланг (на латински: Cananga Odorata). Притежава преди всичко антисептични и успокояващи свойства.

НИАЦИНАМИД – форма на витамин. B3 се абсорбира лесно от кожата и се понася добре. Той стимулира производството на кожни липидни компоненти (главно серамиди) и прекурсори на съставки, отговорни за поддържането на правилната хидратация на кожата (кератин, инволюкрин, филагрин), благодарение на което видимо подобрява епидермалната липидна бариера, кожата става по-устойчива на външни фактори и по-добре овлажнена.

ПАНТЕНОЛ – намалява загубата на вода през епидермиса и ефективно овлажнява кожата, като я прави мека и еластична, стимулира клетъчното делене, благодарение на което тя регенерира, подобрява епидермалната липидна бариера.

АЛАНТОИН – успокоява кожните раздразнения, причинени от препарати и регенерира кожата.

Код: Peel mission ferul tonic Категория:

Спецификации

Количество: 200 мл.

Консистенция: течна

Peel Mission

Професионално третиране в домашни условия е основата на ежедневната грижа за кожата. Ето защо предложението Peel-Mission включва специализирани тоници от козметичната линия „ТЕРАПЕВТИЧНА КИСЕЛИНА“, чиито основни съставки са AHA или BHA киселини или полихидрокси киселини.

Тониците са предназначени за ежедневна грижа за всеки проблем на кожата. Те съдържат високи концентрации на активни съставки, а използваните консерванти са одобрени от ECO ERT.

Разбирайки нуждите на кожата, експертите на Peel Mission® са разработили широка гама терапевтични тоници, базирани на растителни хидролати. Водещата съставка на Peel тоници Mission® са киселини в концентрация от 2 до 10%. Това са идеалните стойности на концентрация, за да се грижите ефективно за всяка кожа, всеки козметичен недостатък ,акне, розацея, себорея, бръчки, нарушена пигменатация и др.

Връзка с нас

За връзка с нас относно нашите продукти и запитвания, можете да използвате формата за контакти.

Благодарим!

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:

1 + 5 =