Peel mission Phytic tonic

Phytic tonic

ЦЕНА: при запитване

Терапевтичен Тоник за целогодишна употреба

ПРИЗНАЦИ: зряла кожа, бръчки, нарушена пименатция

УПОТРЕБА: Два пъти дневно. Нанася се с напоени тампони на чиста, подсушена кожа

Активен състав:

ФИТИНОВА КИСЕЛИНА – е много ефективен хелатор на тежки метали – цинк, мед, желязо и други. Като хелатор на железни йони, той има силен ефект против стареене. Има овлажняващ, озаряващ и подмладяващ ефект. Той инхибира образуването на свободни радикали. Стягащо и лифтиращо действие

CINNAMON – укрепва и има стягащ ефект, ефективно инхибира възпалението на кожата. Елиминира гнойните дефекти, предотвратява появата на акне. Той стимулира микроциркулацията на кожата.

НИАЦИНАМИД – форма на витамин. B3 се абсорбира лесно от кожата и се понася добре. Той стимулира производството на кожни липидни компоненти (главно серамиди) и прекурсори на съставки, отговорни за поддържането на правилната хидратация на кожата (кератин, инволюкрин, филагрин), благодарение на което видимо подобрява епидермалната липидна бариера, кожата става по-устойчива на външни фактори и по-добре овлажнена.

ПАНТЕНОЛ – намалява загубата на вода през епидермиса и ефективно овлажнява кожата, като я прави мека и еластична, стимулира клетъчното делене, благодарение на което тя регенерира, подобрява епидермалната липидна бариера.

АЛАНТОИН – успокоява кожните раздразнения, причинени от препарати и регенерира кожата.

Код: Peel mission phytic tonic Категория:

Спецификации

Количество: 200 мл.

Консистенция: течна

Peel Mission

Професионално третиране в домашни условия е основата на ежедневната грижа за кожата. Ето защо предложението Peel-Mission включва специализирани тоници от козметичната линия „ТЕРАПЕВТИЧНА КИСЕЛИНА“, чиито основни съставки са AHA или BHA киселини или полихидрокси киселини.

Тониците са предназначени за ежедневна грижа за всеки проблем на кожата. Те съдържат високи концентрации на активни съставки, а използваните консерванти са одобрени от ECO ERT.

Разбирайки нуждите на кожата, експертите на Peel Mission® са разработили широка гама терапевтични тоници, базирани на растителни хидролати. Водещата съставка на Peel тоници Mission® са киселини в концентрация от 2 до 10%. Това са идеалните стойности на концентрация, за да се грижите ефективно за всяка кожа, всеки козметичен недостатък ,акне, розацея, себорея, бръчки, нарушена пигменатация и др.

mesoboost лого
peel mission лого
acidboost лого
Solverx лого

Връзка с нас

За връзка с нас относно нашите продукти и запитвания, можете да използвате формата за контакти.

Благодарим!

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:

13 + 4 =