Peel Mission Shiki tonic

Shiki tonic

ЦЕНА: при запитване

Терапевтичен Тоник за целогодишна употреба

ПРИЗНАЦИ: широк спектър на действие, Той напълно отговаря на нуждите на дехидратирана кожа, както и на чувствителна кожа с тенденция към лезии на акне. Повишава хидратацията на кожата, като намалява трансепидермалната загуба на вода – TEWL. Има антибактериални и противовъзпалителни свойства, благодарение на които нормализира работата на мастните жлези, почиства порите и ускорява зарастването на лезиите и раздразненията.

УПОТРЕБА: Два пъти дневно. Нанася се с напоени тампони на чиста, подсушена кожа

Активен състав:

ШИКИМОВА КИСЕЛИНА – Името на шикимовата киселина идва от японската дума „шикими“, което означава звезден анасон. Именно от това азиатско растение за първи път е изолирана шикимова киселина, която има бактерициден, противовъзпалителен, овлажняващ и себум регулиращ ефект. Той ефективно инхибира растежа на Propionibacterium acnes, т.е. бактерии, отговорни за лезии на акне. Също така помага за отпушване на запушените отвори на мастните жлези, благодарение на което причинява видимо намаляване на броя на възпалителните възли и предотвратява по-нататъшното им образуване.

МАСЛО ОТ РОЗОВО ДЪРВО – получено в процеса на дестилация от розово дърво, маслото против бръчки. Тонизира, изглажда и регенерира епидермиса. Омекотява епидермиса, изглажда, успокоява раздразненията, предпазва от изсушване и напукване на кожата.

НИАЦИНАМИД – форма на витамин. B3 се абсорбира лесно от кожата и се понася добре. Той стимулира производството на кожни липидни компоненти (главно серамиди) и прекурсори на съставки, отговорни за поддържането на правилната хидратация на кожата (кератин, инволюкрин, филагрин), благодарение на което видимо подобрява епидермалната липидна бариера, кожата става по-устойчива на външни фактори и по-добре овлажнена.

ПАНТЕНОЛ – намалява загубата на вода през епидермиса и ефективно овлажнява кожата, като я прави мека и еластична, стимулира клетъчното делене, благодарение на което тя регенерира, подобрява епидермалната липидна бариера.

АЛАНТОИН – успокоява кожните раздразнения, причинени от препарати и регенерира кожата.

Код: Peel mission shiki tonic Категория:

Спецификации

Количество: 200 мл.

Консистенция: течна

Peel Mission

Професионално третиране в домашни условия е основата на ежедневната грижа за кожата. Ето защо предложението Peel-Mission включва специализирани тоници от козметичната линия „ТЕРАПЕВТИЧНА КИСЕЛИНА“, чиито основни съставки са AHA или BHA киселини или полихидрокси киселини.

Тониците са предназначени за ежедневна грижа за всеки проблем на кожата. Те съдържат високи концентрации на активни съставки, а използваните консерванти са одобрени от ECO ERT.

Разбирайки нуждите на кожата, експертите на Peel Mission® са разработили широка гама терапевтични тоници, базирани на растителни хидролати. Водещата съставка на Peel тоници Mission® са киселини в концентрация от 2 до 10%. Това са идеалните стойности на концентрация, за да се грижите ефективно за всяка кожа, всеки козметичен недостатък ,акне, розацея, себорея, бръчки, нарушена пигменатация и др.

mesoboost лого
peel mission лого
acidboost лого
Solverx лого

Връзка с нас

За връзка с нас относно нашите продукти и запитвания, можете да използвате формата за контакти.

Благодарим!

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:

13 + 14 =