sTCA терапия

sTCA терапия

ЦЕНА: при запитване

Тристепенното лечение с sTCA е предназначено за повърхностно, химическо ексфолиране на епидермиса. Основа на производно на трихлороцетна киселина, което се отличава със своите предимства: позволява намаляване на несъвършенствата на кожата, като същевременно поддържа висока безопасност на процедурата.

Първият етап съчетава протеолитичните свойства на 40% карбамид и ексфолиращите свойства на млечната киселина, благодарение на което стимулира отпускането на междуклетъчните връзки и ефективно подготвя кожата за следващите стъпки от лечението.

Вторият етап е химическото ексфолиране на епидермиса, благодарение на свойствата на натриевата трихлороцетна киселина.

Последната, трета стъпка е маска с уникална формула, базирана на синергията на TCA производно, винена и салицилова киселини. Тези компоненти са отговорни за изглаждащия ефект на кожата, поддържайки правилното ниво на хидратация и подпомагайки процеса на преструктуриране на кожата, ремоделиране на дермалния скелет.

Активните съставки стимулират действието на фибробластите, стимулират производството на колаген и еластин. Те възстановяват кожата, предотвратявайки увисване и загуба на еластичност.

Ключовият компонент на продукта – TCA производно, осигурява изглаждащия ефект на кожата, докато винената киселина подпомага синтеза на серамиди, които са отговорни за поддържането на правилното ниво на хидратация в тъканта. Действието му се допълва от ниацинамид, който инхибира трансепидермалната загуба на вода и стимулира производството на кожни бариерни елементи. Съставките на маската действат в две посоки, от една страна стимулират ексфолирането на вроговелите клетки на епидермиса, а от друга, подпомагат процеса на преструктуриране, плътност и еластичност на кожата.

Код: sTCA терапия Категория:

Химически пилинги

Марката PEEL MISSION® е водещ производител на химически пилинг с висока ефективност при подмладяващи терапии, при белези, хиперпигментации, всички симптомите на акне и розацея,себорея Всички препарати са произведени в съответствие с най-високите стандарти за качество, което е потвърдено от ISO 22716 и GMP сертификати.

Ефективността на персонализираните процедури в професионална кабина е гарантирана от PEEL MISSION® Пилинги, които се характеризират с висока бионаличност (рН на пилинг е по-ниска от рКа на киселината), а течната основа на препаратите допълнително повишава ефективността на проникването на киселина в кожата. Монопилингите Peel Mission® ви позволяват да комбинирате няколко ексфолианти по време на едно третиране, като го адаптирате към индивидуалните нужди на клиента и засилвате неговите ефекти.

Как да комбинирате PEEL MISSION® моно киселини, за да постигнете максимална ефективност на лечението? Редът на препаратите, използвани при лечението, е разработен в процедурите за лечение на PEEL MISSION®. Експертите са взели предвид редица фактори, влияещи върху ефективността на биологичното действие, като вида на киселината, нейния pKa, размера на молекулата и рН.

Спецификации

Комплектът съдържа:
– Стъпка 1: 5 бр. ампули с капаче по 10 мл.
– Стъпка 2: 5 бр. ампули с капаче по 10 мл.
– Стъпка 3: 5 бр. мини контейнер по 15 мл.

Peel Mission

mesoboost лого
peel mission лого
acidboost лого
Solverx лого

Връзка с нас

За връзка с нас относно нашите продукти и запитвания, можете да използвате формата за контакти.

Благодарим!

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:

8 + 11 =